Er din virksomhed klar til det nye år?

Vi nærmer os hastigt det nye år. Tiden flyver afsted og endnu et år næsten gået. Det betyder forskellige ting for virksomheder rundt omkring. Er der styr på regnskaberne? Er alle opgaver nået? Er alle aftaler kommet i hus? Er der styr på kontoret og dine medarbejdere? Vi har nogle gode råde til dig og din virksomhed, så I er klar til at komme godt ind i det nye år.

Rund året godt af

Nu er der næsten gået et helt år igen. Tiden flyver og dagene går. Dette betyder, at det kan være en god idé at få rundet året ordentligt af, sådan så alt er, som det skal være. Det betyder, at regnskaberne skal være i orden, at de sidste aftaler skal komme i hus og at man laver en status. Ræk ud til jeres mulige aftalepartnere og få de sidste aftaler i hus hvis muligt. Derudover kan det også være en idé at række ud til jeres nuværende aftalepartnere og afstemme om alt er, som det skal være og om de har været tilfredse. Lav en status for jer selv og jeres medarbejdere. Få afsluttet jeres opgaver, selvfølgelig hvis muligt, og lav en status så alle kan se overblikket over jeres arbejde.

Er medarbejderne tilfredse?

Har der været mange udskiftninger? Hvis ja, så er der måske noget som i som virksomhed skal være mere opmærksomme på. Er jeres lederstil passende? Har i den rette rekrutteringsstrategi? Fungerer jeres onboarding, så jeres nye medarbejdere kommer godt ind i virksomheden? Dette kan være nogle ting, man kan kigge på en ekstra gang, hvis der foregår for stor udskiftning af jeres medarbejdere. Derudover kan det være en fordel at sikre sig, at alle er glade for arbejdsmiljøet på kontoret. Er møblerne behagelige og brugbare nok? Hvis ikke, kan det være en god idé at forkæle sine medarbejdere med nye kontormøbler fra for eksempel Office2go. De har nemlig et kæmpe udvalg af lækre kontormøbler, som dine medarbejdere helt sikkert ville kunne få glæde af.

Få styr på dit regnskab

Virksomhedens regnskab er selvfølgelig virkelig vigtigt at have styr på. Derfor er det afgørende, at man som virksomhed får lavet et ordentligt årsregnskab. Årsregnskabet er en del af virksomhedens årlige årsrapport og laves for at redegøre for virksomhedens økonomiske aktiviteter i løbet af året. Det kan være at du står og mangler en revisor, eller måske bare søger en ny til at lave dine regnskaber i år. Da det er en super vigtig del af virksomhedens pligter, er det vigtigt at få en professionel til at kigge på det. Hvis man er i tvivl, kan man kontakte for eksempel Ageras. Denne side forsøger at hjælpe dig, med lige præcis det du står og mangler. Det gør de ved, at du selv indtaster, hvad du har brug for og derefter kommer de med tre tilbud, som du så selv kan vælge imellem. På den måde er du med til at finde den bedste til at få lavet dit regnskab.

Vær klar til det nye år

Når alle disse ting er klaret, så er du og din virksomhed klar til det nye år. Dig og dine medarbejdere kan enten holde fri i julen og til nytår uden sved på panden, eller også kan i bare glæde jer over, at I har fået styr på alting og er klar til at gå ind i det nye år. Dette er essentielt for blandt andet arbejdsmoralen, både hos virksomhedens øverste medlemmer men også de andre. Da dette motiverer til at få et endnu bedre år til næste år. Derudover mindsker det den stress, der kunne være forbundet med ikke at have styr på tingene, og derfor ville være uforberedte til det nye år. Sørg for at få styr på det sidste inden årsskiftet, så kan I nemlig starte på en frisk i det nye år.