Er du klar til Roskilde?

Roskilde Festival står lige for døren, og musikprogrammet er blevet offentliggjort. Det byder på store navne som Wiz Khalifa, Future, Sivas og Scarlet Pleasure. Billetterne er sat til salg, og mange er ved at gøre camps’ne klar med anlæg, telte med mere. Er du dog ikke blevet helt klar endnu, og har du problemer med at skaffe penge til en uge på Roskilde, hvor der skal bruges penge på billet, fastfood og masser af alkohol? Så kommer vi her med en række gode råd, der sikrer dig, at du ikke går glip af et af årets højdepunkter!

Få et arbejde på festivalen

Der er rigtig mange muligheder for at få et arbejde på Roskilde Festival. Der er et hav af burgerbarer, pizza restauranter, badeanstalte med mere, der søge unge friske medarbejdere, der er klar til at give den en skalle mod at få en billet til festivalen. Selve festivalen søger også tit medarbejdere til eksempelvis at patruljere på festivalpladsen for at sørge for, at alt er som det skal være. Der er rig mulighed for at finde et arbejde på Roskilde, men det er snart ved at være sidste udkald, da festivalen er lige om hjørnet!

Lån af familien

Lever du på et SU budget og har du tilmed din egen lejlighed? Så kan det være svært at få økonomien til at række til en uge på Roskilde. Derfor vælger mange unge også at låne penge i familien hos forældre og bedsteforældre, for at betale dem tilbage i løbet af året. Det er en nem løsning, dog skal du sikre dig, at der ikke kommer dårlig stemning, fordi du har lånt penge hos nogle. Sørg også for, at der er klare rammer og aftaler om, hvornår pengene skal betales tilbage.

Tag et sms lån

Der er mange fordomme om sms lån. Mange er af den overbevisning, at det er rigtig dyrt, men sådan behøver det faktisk slet ikke at være. Der er efterhånden rigtig mange selskaber derude, der tilbyder rigtig billige kviklån, og det kan være værd at benytte sig af! Der findes en lang række gode sider, der sammenligner sms lån. Arbejdet er altså allerede gjort, og du skal kun ind på en side for at sammenligne lånene. Sørg altid for at kigge på ÅOP, renten og tilbagebetalingstiden. Det er også altid en god idé at lave et budget, inden du beslutter dig for at låne. På den måde sikrer du dig, at du altid har pengene værd måned til at betale tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *